Doni të fitoni gjatë çdo blerje? Mësoni përvojën e Cvetankës dhe Igorit për Cashback World
ekonomi
Doni të fitoni gjatë çdo blerje? Mësoni përvojën e Cvetankës dhe Igorit për Cashback World

Doni të fitoni gjatë çdo blerje? Mësoni përvojën e Cvetankës dhe Igorit për Cashback World

Dëshironi shoping ku çdoherë fitoni më shumë? Nuk e dini cila është mënyra e vërtetë?

Shikoni çfarë thonë Cvetanka dhe Igor për përvojën e tyre me kartelat e Cashback.

Cvetanka është nga Velesi dhe është pjesë e botës Cashback që nga viti 2015. Ajo nuk e fshehë kënaqësinë e saj nga përdorimi i kartelës Cashback ku njëkohësisht kursen dhe fiton kthim të parave gjatë çdo blerje. Thotë se me Cashback World kartelat ka mësuar se si të blejë më mençur dhe të planifikojë më herët.

 

"Me shumë ngrohtësi ua rekomandoj gjithë atyre që harxhojnë para. Besoj se të gjithë janë të tillë, apo jo? :) Është e thjeshtë sikur 2 - 2, ke kartelë falas me të cilat fiton kthim të parave, madje fiton edhe shoping pikë të cilat mund të shfrytëzosh edhe për blerje shtesë tek 1800 partnerë tregtarë në të gjithë Maqedoninë. Plus, mund të bleshë veshjet tuaja që i pëlqen apo mbathjet që i pëlqen më tepër me eVoucher i cili, përsëri të sjellë lirime, që këtë këtë periudhë për mua është opsion hit për blerje. Mirë, nuk heqë dorë edhe nga blerja tradicionale - me shëtitje disa orëshe nëpër butiqe, dhe më tepër blej tek t.a offline partnerët tregtarë, me çka më ndihmon shumë edhe Cashback World aplikacioni mobil i cili më tregon ku gjenden partnerët tregtarë. Si person pozitiv i cili thuajse asnjëherë nuk mund të qëndrojë vetëm, pjesën më të madhe të kohës e kaloj me shoqëri, dhe shpesh shkoj tek Cafe Bar Trend i cili është partneri im i preferuar tregtar.

 

 

 

 

Igori është ndërmarës i njohur, folës, motivues, luftëtar për ngjalljen e ndërmarësisë, veçanërisht rrjetëzimin. Ai është anëtar i Cashback që nga viti 2013.

Për përvojën e blerjes, Igori tërësisht pajtohet me Cvetankën, dhe thotë:

 

Përvoja është e shkëlqyer, sepse kartela Cashback më mundëson të kthejë para gjatë çdo blerje, mjete të cilat gjithashtu janë të dedikuara për nevoja të përditshme. Vazhdimisht jam i angazhuar në aplikacionin Cashback e cila më mundëson vazhdimisht të jem i njohur me të rejat e Cashback world, cili partner është bashkangjitur, ku ta gjej shitoren më të afërt për nevojat e mia konkrete apo thjeshtë të kontrolloj profilin tim. Më shpesh, blerjet e mia i bëj direkisht tek partnerët tregtar, por jo aq rrallë i përdorë edhe shërbimet e atyre që nuk janë online, para se gjithash për udhëtime, libër të mirë apo ndonjë veshje, sepse e njejta është shumë e thjeshtë, mund të bëhet në çdo kohë dhe në çdo vend dhe atë nëpërmjet celularit tim, dhe menjëherë fitoj kthim të parave. Veçanërisht më pëlqen Cashback Helper i ri, i cili me të vërtetë i bënë blerjet online më pasionante dhe më të lehta. Më tej, përshkak se udhëtoj shpesh jashtë shtetit, e përdorë shumë aplikacionin Cashback, e cila, kudo që të ndodhem për momentin, mi lokon të gjithë partnerët në afërsi. Kartelën e kam shfrytëzuar deri tani tek partnerët tregtarë në mbi 40 shtete dhe çdo herë kam fituar Cashback pa dallim cila valutë është shënuar gjatë blerjes. Pothuajse nuk ka partner tregtar në Maqedoni ku nuk kam bërë blerje. Sepse jam nga Shkupi, bukvalisht çdo ditë e shfrytëzoj kartelën në Nas Petrol, Reptil, Vero, Granap, Makpetroll, Stage Caffe, Zing, Bonimi, FB Kompani, Interkultura..., ndërsa online më tepër e përdorë në booking.com për udhëtimet e mia për biznes dhe me familjen dhe betterworld.com ku ka me të vërtetë libra të rralla dhe të mira ku mundesh të mësosh shumë gjëra.

 

 

 

 

 

Mësoni më tepër për Cashback World në linkun në vijim:  https://www.cashbackworld.com/mk

© ZHURNAL 05.02.2019, 13:20 | Z.H. | 4,905 I LEXUAR
"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.al, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."