« Analizë » "Dy fytyrat e Zaevit"
Mallçeski: Sa më shpejt ik Gruevski nga kreu i VMRO-së, aq më mirë për Maqedoninë
Taravari: Javet në vijim krijojmë shumicë të re në Këshillin Komunal të Gostivarit
Hahn: 2025-ta, viti i Ballkanit perëndimor
Gurabija me sos të vishnjës
gurabiii_2.jpg

Përbërësit

250 gr gjalpë

2 vezë

1 lugë të çajit Pluhur pjekje

1 lugë të çajit vanilje

150 gr sheqer pluhur

350-400 gr miell

PËR TA ZBUKURUAR

susam

i vishnjes sos

Hapat

1 Të gjithë përbërësit i derdhim në një enë, i përziejmë mirë dhe e përfitojmë një brumë të butë.

2 Nga brumi fillojmë të ndajmë copa të vogla, gurabijat i lyejmë me susam dhe i vendosim në letra të muffinit duke i shtypur në midis me gishtë.

3 Gurabijat i vëmë në furrë për pjekje në temperaturë 160 gradë celsius, i pjekim derisa të skuqen.

4 Pas pjekjës i kthejmë në anën e kundërt dhe ia vendosim sosin e vishnjës.

Ju bëftë mirë!

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 08.09.2017, 15:27  | L.E. | 1,371 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 

MË TË LEXUAR
« Analizë » "Dy fytyrat e Zaevit"
Taravari: Javet në vijim krijojmë shumicë të re në Këshillin Komunal të Gostivarit
Enver Maliqi zgjidhet zv.kryetar i Qytetit të Shkupit
Kjo është porosia e parë e kryetarit të ri të Çairit Visar Ganiu
Përralla që zgjojnë nga gjumi
 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


E-mail: info @ zhurnal.al

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.