Aeroporti "Aleksandri i madh" pas zgjedhjeve do të bëhet Nënë Tereza?! (Video)
« Agjencia e Lajmeve Zhurnal, rikthen ZhurnalTV-në » Armend Ramadani - 15 Years anniversary (Video)
Këshilli gjyqësor, pa qëndrim për kritikat e Pribesë
Arifi përuron urën në f.Poroj
Ëmbëlsirë me lajthi dhe çokollatë
embelsire_1.jpg

Përbërësit

3 vezë

1 gotë sheqer

gjysme gote qumësht

1 gotë vaj

1 gotë të çajit lajthia

1 gotë të çajit çokollatë copëza

2 lugë të gjellës kakao

1 vanilje

1 Pluhur pjekje

miell

 

Hapat

1 Vezët dhe sheqerin tundëni në një enë, pastaj ia shtoni qumështin e vakët dhe vajin.

2 Përzierjën ia shtoni miellin, pluhur pjekjën dhe vaniljën.

3 Brumin e ndani në dy pjesë, njërës pjesë ia shtoni kakaon me lajthi ndërsa tjetrës copëzat e çokollatën.

4 Fillimishtë e derdhni pjesën me lajthi në enën e pjekjës pastja përmbi ia derdhni pjesën me copëza të çokollatës.

5 Enën e pjekjës e vëni në furrë për pjekje rreth 30 minuta.

 

Ju bëftë mirë!

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 13.09.2017, 11:32  | L.E. | 927 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 

MË TË LEXUAR
VMRO-DPMNE "çmendet" pas lirimit të Krasniqit dhe Sejdiut
Kush nga liderët pas zgjedhjeve lokale do të shkoj në histori (VIDEO) ?
Pse është i rëndësishëm Menduh Thaçi !?
Bie nga çatia e shtëpisë, gjen vdekjen një person nga Tetova
Shoqet e ngushta Feridja dhe Kaderi ja çfarë bëjnë kur dalin për kafe (Foto)
 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


E-mail: info @ zhurnal.al

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.