"Sputnik": Negociatat për anëtarësim të Maqedonisë në NATO do të përfundojnë këtë vje..
Prokuroria kërkon burg të përjetshëm për të akuzuarit në "Lagjen e Trimave"
« Analistët për Zhurnal: » Bojkoti i BESËS sinjal negativ dhe krijon amulli në opinionin publik
Nëse miratohet ligji për gjuhët para lokaleve, a do t’i rris Zaev votat te kampi shqi..
Copëza pule të pjekura në hell, uthull balsamike dhe mjaltë
Cpula.jpg

Përbërësit:

▪ 2 gota uthull balsamike

▪ ¼ filxhan mjaltë

▪ 1 kg gjoks pule

▪ kripë dhe piper

▪ shkopinj druri/metali

 

Udhëzime:

Kombinoni së bashku uthullën balsamike dhe mjaltin. Shtoni copat e vogla të mishit të pulës, vendosini në një enë, pastaj mbulojeni dhe lëreni në temperaturë të ftohtë, së paku 10 minuta ose deri në 8 orë.

Nëse përdorni shkopinj druri vendosni në ujë për 10 minuta në mënyrë që të mos digjen.

Ngrohni vajin në një tigan dhe vendosni copat e mishit në shkopinj. Shtoni kripë dhe piper. Spërkatini me sprej për gatim.

Copat e mishit të piqet 3-4 minuta në secilën anë dhe pastaj largojini nga nxehtësia duke i vendosur në një pjatë.

Salcën e marinimit me uthull dhe mjaltë, vendoseni që të zihet në një enë me temperaturë të lartë, afërsisht 12 minuta.

Largojini nga nxehtësia dhe lyeni pulën me salcë.

Të shërbehet e ngrohtë.

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 14.07.2017, 12:05  | L.E. | 711 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 

MË TË LEXUAR
E kanë kënduar gati në çdo këngë, ky është vëllai i Motrave Mustafa (Foto)
Andrra e Lulja dalin për kafe, por me kënd?! Nuk është as Meda as Sinani (Foto)
Plagosë të ëmën në Qendër të Shkupit
Shkup, tërheq zvarrë gruan për toke, i vjedh kuletën
Aksident i tmerrshëm me motor në Hasanbeg, përfundojnë me eshtra të thyera fëmijë të moshës 13 dhe 15 vjeçare
 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


E-mail: info @ zhurnal.al

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.