Zhurnal - Agjenci e lajmeve

Zhurnal.mk

Hallvë

Zhurnal sfidon Talat Xhaferin, eja në debat publik
Edhe PDSH-ja në "krahët" e Zoran Zaevit
"Ringu" i fundit i SHBA-së përmes Hojt Ji për ta debllokuar Maqedoninë
Hallvë
hallve_1.jpg

Përbërësit

125 gr gjalpë e shkrirë ose margarin

1 gote miell

1 gote sheqer pluhur

2 gota qumësht

1 vanilje

Hapat

1 Shkrini vajat, shtoni miellin dhe me lugë të drurit bëne përzierjen në temperature të ultë.

2 Përzierja e kësaj është punë pak që kërkon durim sepse rreth 35-40 minuta duhet të bëhet përzierja.

3 Ndërsa në anën tjetër në gjezve e vendosim qumështin dhe vaniljen, shtoni ngadalë te mielli dhe përzieni.

4 Pastaj shtoni sheqer pluhurin dhe në temperaturë të ulte e vazhdoni përzierjen.

5 Kur nuk ngjitët në lugë atëherë domethënë se ka arrit të bëhet.

6 E largojmë nga zjarri e leme në pritje rreth 10 minuta.

7 Tani do të jetë e gatshme për shërbim.

Ju bëftë mirë!

 16.03.2017, 16:29  | L.E. | 2,310 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin._