Lika nderon doajenët e arsimit shqip
Ef. Rexhepi uron shqiptarët: Zoti e bekoftë alfabetin dhe gjuhën shqipe
« Vizita e presidentit Meta dhe komisionerit Hahn, flasin analistët » Partitë shqiptare të shfrytëzojnë momentin, të ecin rrugës së SHBA dhe BE-së
BE dhe NATO do të ngelin "ëndërr" për Maqedoninë nëse nuk zgjidhen problemet kolektiv..
Hallvë
hallve_1.jpg

Përbërësit

125 gr gjalpë e shkrirë ose margarin

1 gote miell

1 gote sheqer pluhur

2 gota qumësht

1 vanilje

Hapat

1 Shkrini vajat, shtoni miellin dhe me lugë të drurit bëne përzierjen në temperature të ultë.

2 Përzierja e kësaj është punë pak që kërkon durim sepse rreth 35-40 minuta duhet të bëhet përzierja.

3 Ndërsa në anën tjetër në gjezve e vendosim qumështin dhe vaniljen, shtoni ngadalë te mielli dhe përzieni.

4 Pastaj shtoni sheqer pluhurin dhe në temperaturë të ulte e vazhdoni përzierjen.

5 Kur nuk ngjitët në lugë atëherë domethënë se ka arrit të bëhet.

6 E largojmë nga zjarri e leme në pritje rreth 10 minuta.

7 Tani do të jetë e gatshme për shërbim.

Ju bëftë mirë!

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 16.03.2017, 16:29  | L.E. | 2,906 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 

MË TË LEXUAR
Tragjedi e rëndë në Tetovë, vdes një vajzë e vogël
A flet deklarata e Ziadin Selës që ASH ka humbur Ministrinë e Shëndetësisë?!
Rrihet deri në vdekje një person në Maqedoni pas një zënke për telefonin celular 
Këngëtarja shqiptare merr propozim për martesë në skenë (Foto)
Numërohet një vendvotim në Prizren, ndryshon rezultati
 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


E-mail: info @ zhurnal.al

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.