« Han në Shkup, Zaev në Beograd, mbledhja e Strumicës » Çfarë po "zihet" në kazanin e Maqedonisë?
Bexheti: Ligji i gjuhës shqipe hap pozitiv por jo përfundimtar
« Analizë » Çereki i qytetarëve të Maqedonisë janë anëtar të VMRO-së, LSDM-së dhe BDI-së
« Analizë » "Dy fytyrat e Zaevit"
Revani klasike
revanni.jpg

Përbërësit:

3 vezë,

1 gote jogurt,

gjysme gote vaj vegjetal,

1 gote sheqer,

1 gote bollgur,

1 gote miell,

1 Pluhur pjekje,

lëkurë portokalli.

 

Për sherbet:

3 gota sheqer,

3 gota ujë,

gjysme lëng limoni.

 

Përgatitja:

Vezët dhe sheqerin i përziejmë mirë, pas përzierjës së nevojshmë ia shtojmë përbërësit e tjerë.

Glazurën e përgatitur e derdhim në tepsinë e lyer me vaj dhe e vëmë në furrë për pjekjë në temperaturë 190 gradë celsius derisa të skuqet.

Për sherbet, ujin dhe sheqerin e derdhni në një tenxhere dhe e zieni rreth 5-10 minuta, pastaj ia shtoni lëngun e limonit.

Sherbetin ia derdhni revanis së ftohur, revanin e zbukuroni me kokos dhe e preni në copa.

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 09.11.2017, 11:28  | L.E. | 1,881 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 

MË TË LEXUAR
« Han në Shkup, Zaev në Beograd, mbledhja e Strumicës » Çfarë po "zihet" në kazanin e Maqedonisë?
Bekim Jashari në Zajaz: Ali vëlla, jemi në rrugë të mbarë
« Analizë » Ballkani i rrezikuar nga politika ruse, Maqedonia një shtet i brishtë
Zaev godet "arkat" e pasanikëve
Nikovski: Luftërat e reja në rajon hapin rrugën e Rusisë, këtë nuk e dëshiron Uashingtoni
 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


E-mail: info @ zhurnal.al

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.