ekonomi
Kompania britanike “Liberti” blen hekuranën e Shkupit
29.10.2018, 13:52 | Xh.I.
Më në fund: Bien çmimet e derivateve, nga 1,5 deri në 3,5 denarë për litër
29.10.2018, 13:11 | Z.H.
Zonat e lira ekonomike “zhduken” nga harta e biznesit
26.10.2018, 16:13 | Xh.I.
Maqedoni, vitin e kaluar 22.2 për qind e qytetarëve kanë qenë të varfër
26.10.2018, 14:37 | Xh.I.
Uzelac: Inovacionet e rritin ekonominë, një patentë mund të sjellë para sa një buxhet
26.10.2018, 10:30 | D.J.
Wizzair nga 1 nëntori me risi për bagazhin
26.10.2018, 10:10 | D.J.
Drejtime të dakorduara konkrete për bashkëpunimin e ndërsjellë të ardhshëm midis Maqedonisë dhe Sllovakisë
26.10.2018, 09:17 | D.J.
Rriten shifrat e vetëpunësimit në rajonin e Pollogut
25.10.2018, 22:01 | T.E.
Realizim i ulët i investimeve kapitale në vend
25.10.2018, 15:30 | Xh.I.
Aktiviteti kreditor i sektorit bankar me rritje kuartale prej 2,7 për qind
25.10.2018, 15:25 | Xh.I.
Nevojitet riadaptimi i tokave bujqësore
24.10.2018, 21:02 | T.E.
Kamatat ulen, rriten kursimet
24.10.2018, 18:55 | T.E.
Investimet kapitale janë realizuar vetëm 24.7%
24.10.2018, 15:27 | Xh.I.
Nga Janari ndalohet prodhimi i një dhe dy centit
24.10.2018, 09:38 | D.J.
Maqedonia e fundit në Evropë për konkurrencë ekonomike
24.10.2018, 09:24 | D.J.
Një delegacion qeveritar në Forumin Investues Botëror në Gjenevë
22.10.2018, 10:40 | D.J.
Rritet çmimi i pemëve dhe perimeve në Maqedoni
22.10.2018, 10:11 | D.J.
Petreski: Ekonomia, vazhdimisht në plan të dytë
21.10.2018, 14:52 | T.E.
Rritet çmimi i pemëve dhe i perimeve
21.10.2018, 14:38 | T.E.
Digjitalizimi i biznesit, ekspertët: Duhen kushte dhe ndryshim të politikave
19.10.2018, 19:23 | T.E.
Vazhdon programi vullnetar i EVN, mbi 30 projekte dhe 3.200 orë për jetesë më cilësore në komunitete
19.10.2018, 17:45 | B.M.
Maqedoni, krizë në tregtinë me pakicë
18.10.2018, 10:54 | D.J.
Më e pavolitshme gjendja ekonomike në subjektet afariste në tregtinë me pakicë
17.10.2018, 16:07 | D.J.
Panairi i ndërtimtarisë, Tehnoma dhe Realexpo nga data 24 deri më 28 tetor
17.10.2018, 15:22 | D.J.
OEMVP-ja е rikthen Maqedoninë në raportin e Indeksit Global të Konkurrueshmërisë
17.10.2018, 14:59 | D.J.
Dhjetë milionë denarë të rinj për investime në infrastrukturë për qasje drejt tokës bujqësore
17.10.2018, 12:52 | D.J.
Paqëndrueshmëria politike e dëmshme edhe për tekstilin, vazhdon rënia e numrit të punonjësve
15.10.2018, 13:59 | D.J.
Rritje e aktiviteteve inovative tek Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme
15.10.2018, 13:41 | Xh.I.
Sërish rriten çmimet e derivateve të naftës
15.10.2018, 13:07 | Xh.I.
Mogerini: Marrëveshja e Prespës është mundësi unikate, mund të mos përsëritet
14.10.2018, 10:11 | T.E.
Nikollovski është takuar me prodhuesit e mollëve në Prespë
13.10.2018, 18:06 | D.J.
Për shkak të çmimeve të ulëta blerëse nuk ka interesim për mbjellje të misrit dhe grurit
13.10.2018, 12:06 | T.E.
Tevdovski: Përmes investimit në shërbime më të mira publike deri në zhvillim të qëndrueshëm
12.10.2018, 14:09 | Xh.I.
Rritet numri i turistëve për 15 për qind
12.10.2018, 14:05 | Xh.I.
Eurostat: Në Maqedoni kohëzgjatja mesatare e viteve të punës të punëtorëve është 32 vjet
12.10.2018, 10:29 | D.J.
Tevdovski me Gutereshin dhe Gurian panelaistë në ngjarjen e takimeve të sivjetmë të FMN-BB
12.10.2018, 09:41 | D.J.
Tregu turistik italian sfidë për ekonominë turistike të Maqedonisë
11.10.2018, 12:09 | Xh.I.
Inovatorë të rinj ofruan zgjidhje për problemet sociale
10.10.2018, 19:57 | T.E.
BPRM: Janë rritur rezervat devizore dhe kreditimi, rritja e BPV-së më e vogël nga e pritura
10.10.2018, 15:21 | D.J.
Angjushev: Për herë të parë rritja është reflektim i ekonomisë reale
10.10.2018, 15:06 | D.J.
Vijon aplikimi për subvencione për fazën e tretë të qumështit të prodhuar dhe të dorëzuar
10.10.2018, 11:26 | D.J.
Në fundjavë aplikim elektronik për lejet EKMT
10.10.2018, 11:19 | D.J.
Tre denarë subvencion intervent për kultivuesit e mollës
09.10.2018, 18:22 | T.E.
Fiti: Parashikimet e ulura për rritjen ekonomike i referohen krizës së re politike
09.10.2018, 14:45 | D.J.
Në dy aeroportet 1,8 milionë udhëtarë, më shumë se gjysma kanë udhëtuar me "Vizzair"
09.10.2018, 13:47 | Xh.I.
FMN parashikon rritje të ekonomisë greke prej 2,4 për qind
09.10.2018, 11:59 | D.J.
Çmimi i naftës së papërpunuar rrit në nivelin prej 68.57 dollarësh
09.10.2018, 11:31 | Z.H.
Të punësuarit në Telekom organizuan aksion ekologjik për Park të pastër të qytetit
08.10.2018, 21:09 | B.M.
Nga ideja deri në biznes konkret përmes Qendrës së parë për Inovacione
08.10.2018, 15:39 | D.J.
Oda Ekonomike: Pjesëmarrja e eksportit në BPV të rritet në 75 për qind
08.10.2018, 14:17 | D.J.
Shpenzimet e jetesës në baza mujore shënojnë ulje, në nivel vjetor rritje
08.10.2018, 13:34 | Xh.I.
Kompania Macedonian Honey fituese evropiane në StartUp Europe Awards për 2017
08.10.2018, 09:18 | D.J.
Zgjedhje e ideve më të mira inovative të start-ap kompanive në kuadër të programit "Betapitch"
07.10.2018, 11:28 | T.E.
Startap kompani nga Maqedonia do të prezantohen para industrisë gjermane
06.10.2018, 11:57 | T.E.
ELEM ka shitur tepricë të energjisë elektrike në vlerë prej 1,6 milionë euro
05.10.2018, 16:03 | D.J.
Arsovska në Samitin e "Ekonomist" - Vendet e rajonit me sfida të njëjta, tregu i përbashkët do t'i bëjë më konkur
05.10.2018, 14:25 | D.J.
Të pamjaftueshëm 10 mijë euro për bujqit e ri
04.10.2018, 17:43 | T.E.
Angjushev: Kompanitë t`i shfrytëzojnë mundësitë që i ofron Ligji për energjetikë
04.10.2018, 15:47 | D.J.
Tevdovski: Financat publike janë në kondicion të mirë
04.10.2018, 15:22 | D.J.
Në mënyrë të shpejtuar ndërtohet rruga e shpejtë Shtip-Radovish, pritet të jetë gati afatit të paraparë
04.10.2018, 15:21 | D.J.
BB: Ekonomia e Maqedonisë po rikuperohet, lëvizjet pozitive varen prej proceseve reformuese
04.10.2018, 13:05 | D.J.
Bashkëpunimi ekonomik midis Maqedonisë dhe Finlandës nuk është në nivel të kënaqshëm
04.10.2018, 12:12 | D.J.
Sugareski: Ndërprerja e linjës hekurudhore Beograd - Selanik është për shkak të mospasjes së leverdisë ekonomike
03.10.2018, 18:05 | T.E.
Serbia dhe Maqedonia do të ndërtojnë kalim të përbashkët hekurudhor, investimi 4,5 milionë euro
03.10.2018, 18:02 | T.E.
Maqedonia eksporton grurë, ndërsa importon miell, Leo: Gruri ka cilësi të shkëlqyeshme
02.10.2018, 20:15 | T.E.
Filloi faza përfundimtare e ndërtimit të autostradës nga Prishtina deri tek kufiri me Maqedoninë
02.10.2018, 09:43 | D.J.
Dita e dytë e Samitit 100 në Beograd
02.10.2018, 09:28 | D.J.
Situata politike pas referendumit të zgjidhet shpejtë, ekonomia kërkon stabilitet dhe siguri
01.10.2018, 14:16 | D.J.
Lajm i keq për shoferët: Përsëri shtrenjtohen derivatet
01.10.2018, 13:32 | Z.H.
Angjushev në Beograd në Samitin e shtatë të 100 biznes liderëve në EJL
01.10.2018, 11:37 | D.J.